Sport

Výpis je omezen filtry Sport Zrušit všechny filtry

Řadit podle:     Doporučení     Nejnovější     Názvu

Nalezeno: 12 produktů

Sport

Pro volnočasové i profesionální vyžití při outdoor i halovém sportu, jsme připravili tuto sekci „SPORT“, kde přehledně najdete všechny velkoobchodní textilní produkty, které jsou pro sportování speciálně předurčeny, protože mají nezanedbatelné doplňkové komfortní funkce a vychytávky pro sport – např. Quick Dry, reflexní pruhy i barvy, rychleschnoucí a příjemný materiál, elastičnost atd. Vybírejte z triček, polokošil, tepláků a dámských legín i příjemného spodního prádla a šortek. I sportovní oblečení může být slušivé a funkční!

Kvalitní funkční reklamní textil je skvělou příležitostí obdarovat obchodní partnery, zaměstnance i týmy a využít formu potisku nebo výšivky jako účinnou propagaci při sportovních aktivitách. Naše velkoobchodní nabídka je složena z funkčních sportovních triček, polokošil i kraťasů z Quick Dry materiálu, který rychle a komfortně odvede pot, zatímco vy se může věnovat náročným fyzickým výkonům.

Pro zobrazení základní cenové nabídky a stavu skladů i budoucích dodávek je třeba se u nás - na ALEX FOX velkoobchodu se značkovým reklamním textilem – zaregistrovat a nebo se přihlásit. Nezapomeňte se i zaregistrovat k pravidelnému newsletteru s novinkami a akcemi, o kterých se dovíte mezi prvními (maximálně 3-4x do měsíce). To oceníte zejména při výprodejích, kdy je počet kusů značkového textilu je omezen a cena velmi atraktivní.

Ať už jde o trička, polokošile nebo jiné kusy oblečení, dokážeme na ně aplikovat jak potisk (již od 1 kusu) nebo výšivku. Pokud potřebujete poradit nebo máte jakékoliv individuální dotazy nebo zákaznická upřesnění, prosíme, kontaktujte nás.